НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно дископатия депресия здравословни проблеми артроза кръст главоболие високо кръвно опорно-двигателен апарат сърце бъбреци сън бучка успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“В къщи отношенията станаха топли и благоприятни”

 
 
Казвам се Михаила Кирилова от гр. Видин, на 50 години съм. За седми път посещавам кабинета. За него ми каза техника, който дойде да ми ремонтира пералнята. Настроих си телевизора на канал “Демо” и започнах да следя предаването. Тествах се и започнах да посещавам кабинета. Чувствам се много по добре. Имам дископатия, коксартроза, главоболие – доказани се диагнозите. Главоболието беше много силно – не можех да спя, чувствах се нервна. Но след посещенията в кабинета, всичко в къщи започна да отшумява. Почти не пия хапчета – дали в месеца ще пия два аналгина, а преди пиех по два-три на ден, също вземах - Седалгин нео, Кофергамин и други. След посещенията почти не ползвам никакви лекарства. Спя си спокойно. В къщи отношенията станаха топли и благоприятни с цялата фамилия. Много съм доволна от посещенията си в кабинет “Егология”. Болките свързани с артрозния процес намаляха, вече са съвсем слаби и отшумяват. Чувствам се сякаш съм с десет години по-млада и мога да работя всякакъв тежък физически труд. Докато преди посещенията ми в кабинета ми беше много трудно. На недоброжелателите мога да кажа, че те губят от това. Те трябва да се запознаят с материята, да посетят кабинета и те самите ще се убедят - от резултатите. Разбира се, че има бъдеще Егологията. Аз смятам, че бъдещето без Егологията ще бъде много трудно и така както сега посещаваме семейния лекар, стоматолог – ще дойде ден, когато всички родители ще си водят децата и на еголог, ако имат характерния белег на СЕС.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009