НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце успокоение главоболие кръвно артроза опорно-двигателен апарат депресия бучка кръст високо кръвно здравословни проблеми сън бъбреци дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Сега се чувствам много добре”

 
Свързани проблеми: главоболие
 
Казвам се Тодор Богданов от София, кв. Обеля. Идвам в кабината за единайсети път. Имах петно отзад на врата. Във вестника прочетох за кабинета и дойдох. Сега се чувствам много добре. Имах главоболие, със сърцето нещо не бях добре, имах много проблеми. На хората, мога да пожелая само – който има белега да дойде в кабинета и ще се чувства много добре. Аз се тествах преди да дойда и теста горя трудно, палих го четири-пет пъти. Аз съм хлебарски работник. Мисля, че Егологията има бъдеще и трябва да има, защото помага на хората. Смятам, че който е дошъл тука е все доволен.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009