НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие опорно-двигателен апарат здравословни проблеми сън кръвно дископатия кръст депресия бучка сърце успокоение високо кръвно артроза бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“От месец и половина съм без хапчета”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Росица Недялчева Денева от гр. Стара Загора. В кабинета идвам за дванайсети път. Имах голям проблем в семейството си – със сина ми и снаха ми. Те са от 1-во ниво. Стана така, че те си тръгнаха от моята къща, почти без причина. След четвъртия път, в който идвах в кабинета нещата се подобриха и пак така без причина те ми съобщиха, че трябва да си дойдат. Сега вече от пет месеца те са у нас. Много съм щастлива. Отношенията ни се подобриха. Внучето е добре, в момента е на детска градина. Детето поотрасна, понапълня. С мъжът ми също имах малко семейни неприятности, но благодарение на посещенията ми на кабинета, вече сме по-добре. Ще продължавам да идвам. Вследствие на Синдрома бях потисната, постоянно плачех, имах главоболие – вече то отмина, кръвното – от месец и половина съм без хапчета – спрях ги по лекарско предписание, с нервите не бях добре. На хората, който не вярват бих казала - да идват, защото има голям резултат, но първо да се запознаят с материята.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009