НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бучка успокоение дископатия високо кръвно депресия кръвно кръст здравословни проблеми сърце главоболие бъбреци сън артроза
 
Размер на шрифта: - +

"29 годишен астигматизъм изчезна"

 
Свързани проблеми: астигматизъм диоптри очен лекар
 
В кабинета ме доведе това, че започнах да се дискомфортно, започнах да се карам с всичките ми приятели, което е нещо необичайно за мен. Намерих характерния белег, без да се тестувам дори. За месец посещения, вече се чувствам много спокойна. Имах стара дископатия 15 годишна, престана да се обажда. И диоптрите ми от -5,5 и -6 станаха на -3,5 и -4. Това е доказано при лекар. 29 годишен астигматизъм изчезна, 2 диоптъра ми беше само той. И това го забелязах странно. Започнах да не мога да чета вестника и помислих, че ми са се вдигнали диоптрите и посетих трима различни очни лекари, по три различни метода ме преглеждаха и накрая резултата един и същи диоптрите са намалели, а астигматизма е изчезнал.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009