НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън дископатия високо кръвно успокоение здравословни проблеми кръвно сърце бучка главоболие артроза депресия кръст опорно-двигателен апарат бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Кистите вече ги няма”

 
Свързани проблеми: кисти в яйчниците бучка
 
Казвам се Боянка от гр. Лом. Посещавам кабинета за трети път. От 2-ро ниво съм. Преди една година мъжа ми дойде в кабинета и аз получих помощ - индиректно. Имах една бучка отзад, на гърба. Докторите ми казаха, че това било натрупване на соли и нямало лек за него. Престанах да ходя по лекари. След като мъжът ми дойде в кабинета първия път, тази буца изчезна – няма я вече. Имах също три кисти на яйчниците – двете кисти вече ги няма, ходих на лекар. На скептиците искам да кажа, че всеки трябва да се запознае с материята, да вярва и да опита. Егологията е наука на бъдещето.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009