НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън депресия успокоение сърце здравословни проблеми високо кръвно бучка главоболие бъбреци дископатия опорно-двигателен апарат артроза кръст кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“След идването ми в кабинета има изключително бързо развитие”

 
Свързани проблеми: изоставане в развитието
 
Казвам се Таня Врайкова на 27 години съм, от гр. Плевен. В кабинета ме доведе моето момиченце – на 4 години, което е със диагноза – изоставане в нервно-психическото развитие. След три години ходене по лекари и правене на всички видове изследвания, дори генетични се оказа, че детето е с напълно нормални показатели на костна възраст, хормони, генетика и мозъчни функции. След като чух за кабинета, дойдох тук и може би след една седмица, забелязах, че детето започна да повтаря думи. Тя посещава логопедична градина, като също сме много доволни от усилията, които полага логопеда, който ни посещава в къщи. След идването ми в кабинета има изключително бързо развитие – детето вече прави изречения, заякна физически. Преди, тя не можеше да се качва и да слиза по стълби сама, сега настига връстниците си. Когато четох Фамилната книга ми направи много силно впечатление, израстването на пациентите на ръст и тъй като детенцето изоставаше във всяко едно отношение, по един и същи начин – тя започна да израства на ръст, като я сравнявам с връстниците и, виждам, че са почти на една височина и съм много щастлива, че дойдох в кабинет “Егология”. Игнорирането на СЕС, помогна на детето да има нормално развитие. Всеки човек има някакъв проблем – бил той здравословен или психически и трябва да прочете Фамилната книга, да си направи тест и тогава наистина да разбере, ако е скептично настроен. Не бих излъгала хората, това е истинско. Посещавайки кабинета, мисля, че всеки сам ще се убеди в способностите на г-н Захариев, в името на доброто на хората. Убедена съм и вярвам, че Егологията има бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009