НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст главоболие бучка опорно-двигателен апарат високо кръвно успокоение бъбреци артроза кръвно депресия сън сърце здравословни проблеми дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Хвърлих очилата”

 
Свързани проблеми: намаляване на диоптри жлъчка
 
Казвам се Величка Петкова от гр. Пазарджик. Днес идвам за четвърти път, но след третото посещение, като излязох от кабинета, очилата, които носех от 20 години – ми пречеха. Свалих ги и започнах да виждам без тях по-добре. На 72 години съм и съм съвсем сигурна, че не си го внушавам. Жлъчката ми също се изчисти. От 20 години беше пълна с камъчета – това е доказано с изследвания. Сега – три пъти ме гледаха на ехограф и нямам дори песъчинка. Това стана след втория контакт. Сега идвам за четвърти път и чакам и другите ми проблеми да се изчистят, защото вярвам в способностите на г-н Захариев. На хората бих казала, че трябва да вярват в Егологията, защото аз лично почувствах голямо подобрение. На мен много ми помогна и съм много доволна, защото с очила трудно се пресичат улици – те се изпотяват, слънцето пречи, а аз на третия път, хвърлих очилата. Даже след като излязох от кабинета, отидох на църква – в Александър Невски и запалих една свещичка – да благодаря на Бога. Аз съм много доволна, затова казвам на хората – запознайте се с материята и елате да махнете петното. Благодаря ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009