НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение дископатия главоболие опорно-двигателен апарат депресия сърце високо кръвно бъбреци кръст бучка здравословни проблеми сън кръвно артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Сега съм много добре”

 
Свързани проблеми: бучка
 
Аз съм от гр. Варна. Идвам за първи път. За кабинета разбрах от предаванията по телевизията – следя ги от една година. Ходих на мамограф и установиха, че имам някакво образувание – бучка. Лекарите казаха, че трябва да се махне оперативно. След като използвах индиректна помощ – я няма вече – това е доказано с мамограф. Докато гледах предаването си слагах ръката на мястото където е бучката и усещах затопляне и след две предавания образуванието изчезна. Аз съм на 48 г. и това, което казвам е истина. На хората, които не вярват, бих казала, че имам подобрение във всичко – семейството ми, (мъжа ми е 2-ро ниво) бизнеса. Наистина бях изненадана, че нещата така могат да се оправят само от индиректен контакт. Много се радвам, че стана така. Използвам също и неутрализаторите. Имах много усложнения от критическата възраст – високо кръвно, сърцебиене, горещи вълни, а лекарствата не ми помагаха – сега съм много добре, всичко отзвуча. Чувствам се много добре и мога да кажа, че просто трябва да се вярва в Егологията.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009