НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия артроза здравословни проблеми кръвно кръст бъбреци високо кръвно главоболие успокоение опорно-двигателен апарат сън дископатия бучка сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Сега съм вече само на една таблетка на ден”

Казвам се Евгения Коручева от гр. Хасково. Посещавам кабинета за петнайсети път. Всички в къщи сме тествани – аз и дъщеря ми имаме петното. В кабинета ме доведоха многото здравословни проблеми, които имахме в семейството. Съпруга ми от 16 години има установена диагноза – подагра, което е много тежко заболяване. От тогава, докато не дойдох миналата година – всяка пролет и есен имаше много силни болки в краката. След като се прибрах, след първото посещение на кабинета – той беше в напрегнато очакване март месец да получи поредната криза, но мина май, април, а болките не се появиха. Есента също не получи криза. Юли месец 2000 г. той изкара лек инфаркт на миокарда – “на крака”. След това лекарите искаха да го приемат в болница. След като започнах да посещавам кабинета, той вече няма никакви оплаквания от сърцето и спря всякакви лекарства. Сега се чувства много добре. Преди, когато времето беше мъгливо и изкачваше стълби – чувстваше умора и задъхване в сърдечната област. Всичко това отшумя, както и болките в краката от подаграта. Аз от 6 години имам гуша – тиреотоксикоза е точната диагноза. От месец октомври започнах едно лечение, сега съм вече само на една таблетка на ден. Очаквам следващия път, като си направя хормоните – да се похваля, че лечението е приключило. На хората, които не вярват бих казала да дойдат, да посетят кабинета и сами да се убедят в резултатите. Аз не съм човек, който умее да убеждава, но просто самите факти говорят сами за себе си.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009