НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат артроза успокоение кръст главоболие високо кръвно сън бучка дископатия сърце здравословни проблеми бъбреци депресия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Имах проблеми със сърцето, но се оправят”

 
Свързани проблеми: порастване
 
Аз съм Ани от Кнежа. Посещавам кабинета от 19 септември 2000 г. Имах проблеми със сърцето, но се оправят, благодарение на помощта на г-н Захариев и на лекарите. Сина ми и мъжа ми започнаха работа, което преди беше фатално за семейството. Вече мога и да не идвам, но чувствам необходимост като наближи датата да посетя кабинета, за да се разтоваря. Внучката ми за възрастта си беше много ниска. След посещенията на кабинета порасна с 5 см. Трудно е да се обясни нещо, което не се вижда. Егологията трансформирайки емоционалните стойности на човек, прави нещата нормални. Всичко добро Ви желая, г-н Захариев. Науката, с която се занимавате има голямо бъдеще. Нека всички, които искат да получат помощ – да погледнат истината в очите и да погледнат врата си.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009