НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сърце сън главоболие артроза бучка бъбреци високо кръвно кръст кръвно успокоение депресия дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Години наред не спях по цели нощи и се въртях”

 
Свързани проблеми: безсъние дископатия
 
Казвам се Милка и съм от Самоков. За втори път идвам в кабинета. Научих за него от телевизията. Имах големи здравословни проблеми, поразена съм от 4-то ниво – който е чел, знае за какво става въпрос. Толкова болна и отчаяна се чувствах, от години не съм се засмяла. Разбрах, че съм поразена от СЕС. Като посетих първия път кабинета – ми се приспа като на бебе. Спах цял следобед. Години наред не спях по цели нощи и се въртях – един час сън да ми се събираше на нощта. През нощта също спах без проблеми – вече си спя съвсем нормално. От 20 години ме мъчи безсънието, главоболието и потиснатото сърце, а сега си пея с телевизора и се чувствам като нов човек. Нервите и напрежението – вече ги няма. Мъжа ми също почувства резултатите – той имаше дископатия, която го мъчеше от 20 години. Сега вече няма проблеми, а преди по цял ден охкаше от болка. Сега може и тежко да вдига. С него преди постоянно спорехме и се карахме и то все за дребни неща, сега вече няма кавги. Сега той ми казва, че не иска да се караме. Децата ми също бяха много нервни, сега се успокоиха. Отношенията ми с тях се подобриха. Чувстваме се много добре – всичко е истинско, няма лъжа. На недоброжелателите искам да кажа, че аз, както го чувствам – една секунда не мога да живея без тази нова наука – Егологията. Ако я нямаше нея – ето аз си отивах. Теста ми горя с много силна миризма, един кибрит съм изразходвала – не може да се запали. Ръката като си сложа върху ръката на г-н Захариев – ми пареше и боцкаше. На сина ми също теста изгоря много трудно – ръката му е изтръпнала цялата, докато е чел текста. Това само, който го е изпитал, може да говори. Много се моля тези хора, които си виждат петната на тила, да вземат мерки и да дойдат в кабинета, за да получат здраве и лекота. Много съм доволна от помощта на г-н Захариев. Бог да му дава здраве да ни помага, защото без тая наука, не знам как ще се справяме в живота. Много съм доволна от резултатите за едно посещение – аз преди нашата улица едвам я изкачвах, на три пъти си почивах и се задъхвах, а сега си вървя – мога да отида пеша от Самоков до Боровец, без да се уморя. Това е самата истина, говоря го от сърце. Благодаря Ви г-н Захариев. Да сте жив и здрав и да помагате на тия болни хора, в това поразено от СЕС общество.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009