НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза опорно-двигателен апарат депресия бъбреци високо кръвно кръст здравословни проблеми сърце кръвно бучка успокоение сън дископатия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Наистина нямам думи”

 
 
Казвам се Пенка Шавачева от гр. Бургас. Идвам в кабинета за седми път с частични прекъсвания. Научих за него от мои познати. Причината, поради която започнах да идвам бяха множеството здравословни проблеми. Аз съм 2-ро ниво. Мога да покажа едно ехографско изследване – имах разширен черен дроб, подвита жлъчка, камък в бъбрека – 10 мм и огромна миома 55 на 88 мм. Нося и новото изследване, просто не мога да повярвам на резултатите – сега всичко е нормално. Думите ми са малко, за да се отблагодаря, но това е факт. Една моя позната също идваше в кабинета –беше й извадена и жлъчката, но имаше камък – 8-10 мм заседнал в жлъчния канал. Тя изпитваше болка, дори когато си поемаше въздух – аз съм свидетел на тези болки. След три посещения тя отива на изследвания, както мене и камъка го няма, без да е изпила нито едно хапче. Това е факт. Който не е дошъл в кабинета, просто той не знае какво печели. На недоброжелателите бих казала, че всичко това е истина, всичко е документирано - няма наговаряне. Нека се запознаят с материята, да проучат новата наука Егология, защото тя има голямо бъдеще. Не знаят какво губят като не идват в кабинета. Благодаря Ви, че Ви има. Наистина нямам думи, с които да ви се отблагодаря за помощта, г-н Захариев. Желая Ви всичко добро.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009