НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сън успокоение кръст бучка депресия сърце артроза дископатия здравословни проблеми високо кръвно бъбреци кръвно главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Спокойно ми е, спя, не избухвам”

 
Свързани проблеми: безсъние
 
Казвам се Фиданка Тачева от село Брестовец, Плевенско. Имах прекалено много напрежения и несполуки в живота си. Нервна бях, не можех да спя. След първото ми идване в кабинета, вече се чувствам спокойна, даже когато прочетох Фамилната книга и списанието – вечерта съм заспала без нито едно хапче. Безсънието ме мъчи години наред, вземах лексотани, диазепами и други лекарства, но сега спя спокойно. Бих препоръчала на всички да гледат предаването, да четат списанията, да се запознаят с материята и да знаят, че подобрение ще има. Който не разбира – той не намира помощ. Аз съм доволна от резултатите. За кабинета разбрах от телевизията, поръчах да ми изпратят списанията и материалите, запознах се с тях и започнах да идвам един път в месеца. Доволна съм – още след първото ми идване - главата ми олекна, спокойно ми е, спя, не избухвам – дори някой да ме предизвика с нещо. Бих препоръчала на всички да вярват, и който вярва – ще сполучи. На недоброжелателите бих казала – прочетете, запознайте се с материята и вярвайте в това, което ви казвам. Вярвам, че Егологията ще успее. Много съм доволна и Ви благодаря от все сърце г-н Захариев и нека всички Ви разберат, за да получат помощта, която желаят. Не бих застанала никога тук да лъжа, защото нито съвестта ще ми позволи, нито вярата, нито възпитанието, което имам. Само бих посъветвала всички, които не вярват - да се запознаят по-подробно с Егологията и сами ще се убедят. Да погледнат вратовете на хората – то се вижда, че всичко това е истина. Махне ли се белега на СЕС, ще се махнат и проблемите.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009