НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка сън бъбреци високо кръвно кръвно главоболие депресия здравословни проблеми успокоение дископатия сърце кръст артроза опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Лекаря също потвърждава подобрението”

 
Свързани проблеми: кръвно
 
Ние сме семейство от Пловдив. От шест месеца посещаваме кабинета. Тъй като аз претърпях операция и заради това не можех да идвам лично – или мъжа ми, или дъщеря ми посещаваха кабинета. Мъжът ми имаше много високо кръвно – над 200 на 120 е вдигал. Така е от 10-15 години. Каквито и лекарства да е пил, все пак имаше дни, в които вдигаше 200. Сега от както посещаваме кабинета, просто нямам думи. Аз всеки ден му меря кръвното – имаме апарат в къщи, а и лекаря също потвърждава подобрението. Той пиеше най-скъпите лекарства. Кардиограмата му също е много добра. Аз много се радвам, че успяхме да научим за г-н Захариев, за да може да дойдем и да имаме такива хубави резултати. Дъщеря ми също е много доволна. Детето и беше много палаво – сега улегна, започна да се храни големият ми внук. • Сега вече се чувствам много добре. От пет години съм пенсионер. На недоброжелателите мога да кажа, че грешат. То си е за тяхна сметка. Който не вярва, той няма да получи помощ. Тази наука има бъдеще, защото ние само от едно гледане по телевизията се чувстваме по-добре или само от книгата получаваме помощ. Ние сме много доволни и много щастливи, че успяхме да се свържем с г-н Захариев. Много Ви благодарим.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009