НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст опорно-двигателен апарат артроза високо кръвно бъбреци кръвно сърце успокоение дископатия главоболие сън депресия бучка здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“След третото посещение – бучката в гърдата вече я нямаше”

 
Свързани проблеми: бучка
 
Казвам се Таня Илиева от гр. Хасково. Посещавам кабинета за четвърти път. За него разбрах от телевизията – гледах предаването и реших да дойда. От 15 години имах бучка на гърдата и си правех прегледи при онколог на всеки 6 месеца – не беше за операция. Още след първия контакт почувствах облекчение. Петното на врата ми беше от 2-ро ниво. След второто идване в кабинета почувствах още по-голямо облекчение, а след третото – бучката в гърдата вече я нямаше. Отидох пак при наблюдаващия ме онколог и той каза, че нищо не може да намери вече. Аз му разказах, че съм ходила при Димитър Захариев и той ми отговори, че също е чувал и че много негови пациентки, посетили кабинет “Егология” са се повлияли добре – бучките им са изчезнали. Аз съм висока 1,30 м. Явно не съм могла да порасна, вероятно заради хормонални проблеми. Знам, че Егологията помага и в такива случаи и се надявам, въпреки възрастта ми и при мен да има резултат в тази посока. На всички хора поразени от СЕС искам да кажа, да посетят кабинета, за да се избавят от болестите. Най-вече да се запознаят с материята и да повярват на човека.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009