НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън кръвно високо кръвно опорно-двигателен апарат здравословни проблеми депресия бучка сърце успокоение дископатия артроза бъбреци кръст главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Зрението от 7 диоптри сега мога да чета с 5,5”

 
Свързани проблеми: фиброаденом главоболие
 
Казвам се Василка Игнатова от гр. Видин. Посещавам кабинета за 2 път и съм правила 3 теста. 1981г. и 1983г. съм оперирана от фиброаденом рецидив. В продължение от тогава до сега са се опитвали да ме убедят да ги оперирам, но не съм се съгласявала. При втория тест в лявата страна много малко остана, колкото орехче. Дясната и тя се стопи. Главобола ми намаля. Зрението от 7 диоптри сега мога да чета с 5,5. Всичко е доказано от лекари, снимки имам от мамография. До 1985г. съм ходила на контролни прегледи и дигнах ръцете. От тогава си ходя с фиброаденома като медуза беше, гърдата ми тежеше лявата, а дясната имаше уплътнение. Бях се примирила, всичко много ме болеше, бях окапала. Лекарства вече не ми действаха, а и стомаха ми се повреди. Даже след първия тест усетих, че ми е по-леко, а след втория тест въобще… Аз съм загубила надежда във всичко с изключение на Вас. Лежала съм по 5-6 часа непрекъснато с болки. Това е истината. Много държа на Вас и разказвам на другите, но като че ли за тях това е като някаква легенда, че това е изчезнало. Исках да го споделя, за ви покажа че фиброаденомите се влияят от Вас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009