НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно артроза кръст бучка бъбреци главоболие сърце кръвно здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сън депресия успокоение дископатия
 
Размер на шрифта: - +

"Ходех с Валидол в ръката и го стисках и имах чувството че всеки момент ще пада по улиците”

Казвам се Сашка Иванова и съм от гр. Видин. Посещавам кабинета на г-н Захариев за 9 път. Открих го по телевизия “Демо”. След това се поръчах материалите, направих теста. Преди това нямах петното, но след теста ми се появи и бях 4то ниво. Бях оперирана вече, беше ми отваряна главата – тумор на главния мозък. Бях в голяма депресия, постоянно ходех с Валидол в ръката и го стисках и имах чувството че всеки момент ще пада по улиците. Поне веднъж два пъти в месеца ми прилошаваше и още след първото посещение, до ден днешен вече не ми се е случвало такова нещо и Валидол не нося. Майка ми също идваше от начало с мен. За нея мога да кажа, че я болеше целия десен крак. Тя е от първо ниво. След първото посещение като си тръгнахме и стигнахме тук до спирката и тя каза “Мен не ме боли!”. И аз й казвам “Не може да бъде, ти си внушаваш”. След това я разкарвах по подлеза, по стълбите нагоре на долу да видя дали е така. И до ден днешен не я боли крака. Тя се оправи много бързо. За 5 посещения. Сега само тестове й купувам и си прави. Мъжът ми е 1 ниво, доста е конфликтен, но усещам че постепенно лека полека се оправя и той. Преди 2 месеца ми откриха киста на десния яйчник чрез видеозон. В петък ми откриха кистата, в събота Ви посетих и след една седмица отидох отново на видеозон и ми казаха, че я няма вече. Доверявам се на Вас и на лекарите. Нямам думи. Отново идвам при Вас и споделих. Не го казвам само за пред камерата. Гинеколога казва че няма никаква киста вече. Това са снимки за 2 месеца. Аз се чувствам добре, вече нямам болки и кървенето спря. Егологията е наука на бъдещето, но много хора не вярват в това. Аз се опитвам да обясня това на много хора. Аз работя със 70 жени и на всяка втора виждам петното на врата и ги предупреждавам, казвам им, но е сложно. Толкова са конфликтни. Аз до преди да Ви посетя много се дразнех от това, но защото бях поразена, много плачех и се дразнех, а сега просто не им обръщам внимание вече – да правят каквото искат. Аз съм избрала този път. Да сте жив и здрав и да помагане все така на хората. Аз съм много доволна.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009