НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка кръст високо кръвно здравословни проблеми сън депресия успокоение бъбреци дископатия опорно-двигателен апарат сърце кръвно артроза главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“От първия път почувствах голямо облекчение”

 
 
Казвам се Савина от гр. Видин. Посещавам кабинета за трети път. Като от първия път почувствах голямо облекчение. Бях с много високо кръвно налягане 200 на 130. Ходила съм на лекар и в болници съм лежала с кръвоизливи от носа 19 дни. Пиех лекарства много и съм ги сменявала. Имах много силни болки в главата и много високо кръвно. От както посещавам кабинета, още от първият път почувствах много голямо облекчение. След първия път направо не вярвах, че така ще се облекчи…но след второто посещение бях още по-добре. Имах болки в едната гърда, ходила съм навсякъде за изследвания. Болките в гърдата от посещението – и те ми утихнаха. Сега се надявам и другите проблеми да ги оправя след още посещения. Но за кръвното и за главоболието, което съм го имала 3 години 200 на 130. Сега го меря всеки ден и е 130 на 70-80 или 120 на 70-80, нормално. Даже да Ви кажа че лекарства не използвам вече от близо 2 месеца. Нямам нужда от тях. Нямам думи – помага се. Аз също съм била с някакво неверие…но сега мога да кажа, нека повярват хората, нека дойдат и опитат и ще се убедят. Виждам че ми е хубаво и искам да продължа да идвам и другите неща да облекча. Има бъдеще и се надявам да бъде разбрано от хората. Всеки от началото не го разбира, и на мен не ми беше ясно в началото. Колегите ми виждат каква промяна има в мен. Много Ви благодаря. От все сърце Ви благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009