НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно опорно-двигателен апарат депресия здравословни проблеми сън бучка главоболие кръвно успокоение бъбреци артроза сърце кръст дископатия
 
Размер на шрифта: - +

”На 26 години съм, но откакто посещавам кабинета съм пораснала на височина”

 
Свързани проблеми: порастване успкоение
 
Посещавам кабинета малко повече от година и половина. Тук ме доведе това, че срещнах във влака от Варна за София една жена, която посещава кабинета и си поговорихме и аз почувствах, че искам да дойда. Тогава дойдох за първи път, преди година и половина. Точно бях уволнена безпричинно и малко бях объркана, имах чувството, че нещо все не върви. Не, че беше нещо страшно, но не вървеше. Сега съм спокойна, положително настроена, някак си с някаква вярва, че всичко ще се нареди, чувствам се по-силна психически. Чувствам, че си намерих пътя и че най-после има смисъл това, което правя. Да знам, че ако по време на растежа нещо си боледувал и не си могъл да израснеш своята нормална височина, която трябва да израснеш и въпреки че съм на 26 години, откакто посещавам кабинета съм пораснала на височина. Сега в момента съм студентка в Париж. Аз заминах точно преди 1 година и половина. Почнах да посещавам кабинета и след няколко месеца заминах. Там чувствах силата на Димитър Захариев. Имах проблеми малко, преминах така изпитания малко, но си бях с кураж и се учудвах от моя кураж и си знаех, че ще се оправя и изведнъж така се развиха нещата, че се оправиха. Това, което г-н Захариев прави е истинско, не е самовнушение.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009