НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст бучка високо кръвно кръвно успокоение главоболие бъбреци артроза здравословни проблеми сърце опорно-двигателен апарат дископатия депресия сън
 
Размер на шрифта: - +

”За тези четири посещения съм пораснала близо 2 см.”

 
Свързани проблеми: порастване
 
Казвам се Йорданка Николова Манова на 32г. и идвам вече за четвърта седмица. В интерес на истината случайно загледах предаване на г-н Захариев – направи ми впечатление за разлика от много други предавания за врачки, екстрасенси. Аз по принцип съм човек, който няма доверие в тези неща. Мисля, че голяма част от тях не са такива за каквито се представят – с една дума казано – шарлатани. Аз усещам дали човекът срещу мен ми допада или не. Може би и така зрителят усеща разликата – поне при мен така се получи – затова предаването на г-н Захариев така ме заинтригува и с нестандартния си начин и с доказаните неща за основата на науката “Егология”. Всичко това силно ме впечатли и тогава проявих интерес. Прочетох книгата, взех си тестове. Оказа се, че в началото нямах белега, визуализира се едва след теста. Започнах да идвам при г-н Захариев и за тези 4 пъти съм пораснала близо 2 см. След като прочетох статията закачена в кабинета на г-н Захариев за порастването направих една резка в къщи. Миналият път като идвах се премерих отново и видях, че има порастване. Смятам, че СЕС е създал условие да съм толкова време сама и вярвам, че като се премахне нещата ще се оправят. В интересна истината само на г-н Захариев вярвам, а вярата ми вече е доверие. Мисля, че човек ако няма доверие на човека при който ходи за помощ – тогава няма да се получи нищо. Благодаря Ви г-н Захариев и Ви желая успехи и да помагате на много хора. Жив и здрав да сте.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009