НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат депресия сън успокоение артроза дископатия сърце бъбреци бучка здравословни проблеми главоболие високо кръвно кръвно кръст
 
Размер на шрифта: - +

"Все едно някой друг непрекъснато ми прекъсваше мислите”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Посещавам кабинета от около два месеца и половина може би три. В кабинета ме доведе една щастлива случайност. Гледах предаване на г-н Захариев и предаването “Егология”. Намерих обяснение на страшно много необясними случки, които ми се бяха случили естествено неприятни. Наистина това е което ми помага да ми върви в живота и като човек който се занимава с наука видях, че има много бели петна в науката и научното заявление не е способно да прекрачи едни граници, отвъд които човек може да разбере много неща за себе си и естествено за здравето и за благополучието за себе си и за своите близки. Това, което Егологията постига – според мен запълва едно бяло петно – едно междинно положение между психологията и психотерапията, която се занимава с човешките емоции и от там единственото средство да се помогне на човек е чрез логото – логото е примерно физиологията, медицината, където гледат на синдромите, на стреса, които се появяват с негативни последствия и причини – там единствените възможности за помощ е чрез някакви медикаменти. Но това нещо, което обединява двете неща, това нещо, което Егологията постига – учените не са успели да направят този мост, тази връзка. Егологията ми даде много неща. Освен че започнаха да се разсейват доста негативни емоции свързани с хората около мен, защото имах много негативни случки. Със здравето слава богу съм добре. Започнах да се възстановявам тази способност – мисленето ми беше обзето, наистина от някакъв паразит – просто не можех, все едно някой друг непрекъснато ми прекъсваше мислите и така нататък, а сега вече усещам, че всички тези негативни влияния започват да се разсейват и е много странно защото знам, че имах някакъв контрол върху себе си, върху психиката, но се оказа, че само с психологични методи не всичко е възможно. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009