НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие кръвно сън бъбреци здравословни проблеми артроза успокоение опорно-двигателен апарат бучка кръст дископатия депресия високо кръвно сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Тук за 2 месеца нарасна костта с 1 см”

 
Свързани проблеми: коксартроза кожно заболяване
 
В кабинета на г-н Захариев ме доведе това, че много заболявания имам. Най-вече чух че помага на коксартроза. Имам от 1987г. коксартроза, крака ми е видимо скъсен, накуцвам, имам болки. Получиха се чудеса. Тук за 2 месеца нарасна костта с 1 см., това което единствено оперативно може да се оправи. Имам снимки, това е реален процес. Нямам болки, съвсем нормално се чувствам. Това са чудеса, които единствено Егологията и ръцете на г-н Захариев направиха. идвах веднъж в седмицата с диагнози коксартроза и 2 кожни заболявания – дематомит, което означава съединителната тъкан на костите и мускулите, като предозиране от кортизон ми увредиха костната система и от тогава се получи коксартрозата. 1987г. се появиха всички заболявания. Лежала съм 3 месеца в болница. Имам и остеопороза. Нещо друго искам да кажа, че имам слънчева алергия, а както виждате сега съм се върнала от морето. Нито ползвам чадър, нито очила, нито живея в скафандер. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009