НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия здравословни проблеми кръст сърце артроза бъбреци успокоение главоболие високо кръвно опорно-двигателен апарат депресия бучка сън кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Очилата ги хвърлих”

 
Свързани проблеми: успокоение очи
 
Казвам се Недялка Тонева Христова от Първомай и идвам вече за 12 път. Имах много болести – единственото, което беше накрая висока захар и висок холестерол и очите ми бяха с диоптри дълго време. Обаче след като започнах да идвам тук започнах да се чувствам добре, очилата ги хвърлих и захарната изследвах – лекаря ми каза супер си и че всичко е минало. Имам резултати от лекари, че всичко е нормално и аз се чувствам много добре. Дълго време ме притесняваше – може би 2 години и повече – тогава си отрязах и пръстите, докато работех на машина, бях много притеснена и нервна – бях много зле. Но след като разбрах, макар и късно, но по-добре късно отколкото никога и като започнах тук да идвам, започнах да се чувствам добре. На 60 години съм и се чувствам супер и благодаря на Бога, благодаря и на Вас г-н Захариев да сте жив и здрав и все така да помагате. На тези, които не познават Егологията мога да им кажа с открито сърце и душа – нека да започнат да идват и да се запознаят с материята, за да могат да получат това което желаят. Аз съм доволна. Според мен Егологията има голямо бъдеще и помага на хората. Аз говоря на моите приятелки и две от тях изявиха желание и едната дойде с мен първия път и каза че пак ще дойде, защото с едно идване и четенето на книжките се чувства че има напредък. Благодаря Ви г-н Захариев бъдете жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009