НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст здравословни проблеми артроза бъбреци кръвно депресия опорно-двигателен апарат сън сърце високо кръвно успокоение дископатия главоболие бучка
 
Размер на шрифта: - +

"Този тумор се превърна в киста”

 
Свързани проблеми: тумор на яйчниците
 
Дойдох при г-н Захариев с голямо притеснение за моята съпруга – имаше съмнение за доброкачествен тумор на яйчниците. Изключително доверие имахме аз и моята съпруга на г-н Захариев и останахме изключително доволни. Тя мина няколко контакта, след което мина една много успешна операция и този тумор се превърна в киста, която се оказа доброкачествена и безобидна. Много сме благодарни на г-н Захариев и му пожелаваме все така да дава щастие на хората. При нас ефекта е налице. Бяхме много разтревожени, но след контакта в кабинета бяхме спокойни – е нас се създаде едно спокойствие и една сигурност. Сега съпругата ми се възстановява след операцията и е много добре. Лекарите и казват да почива, но тя е доста жизнена. Характерния белег започна да избледнява. Егологията има изключително голямо бъдеще – казвам го в буквалния смисъл, защото в ежедневието човек се среща с много стресови ситуации, които се натрупват в организма на нервна почва и всичко това нещо започва да убива и оказва величина за разрушаването на органите в човешкото тяло. Егологията е мощен щит срещу стреса и много помага за доброто здраве на човека възстановявайки структурата на клетъчната маса.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009