НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка високо кръвно дископатия опорно-двигателен апарат бъбреци кръст кръвно успокоение здравословни проблеми артроза сън депресия сърце главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“В поведението на детето настъпи коренна промяна”

 
Свързани проблеми: координация тремор
 
Аз съм чувала за кабинета на г-н Захариев може би от половин година. Но сега пристигна семейството на дъщеря ми от Германия и внука ми имаше здравословен проблем по този повод дойдохме. Внука ми прекара мозъчно-черепна операция, след което се парализира, на 5 месеца. Мина доста време и се възстанови, но остана един проблем в движенията, нямаше добра координация. С очите не беше добре. Едното око, лекарите в Германия казаха, че на 100% няма да вижда. Това затрудняваше и обучението. Като дойдохме в кабинета, г-н Захариев каза за координацията, че ще е трудно, но не невъзможно да се оправи. Искам предварително да кажа, че нашето семейство е засегнато от Синдрома. С дъщеря ми, зет ми и аз идвахме няколко пъти. Сеансите бяха малко на брой, защото те трябваше да си тръгват за Германия. Но се оказа, когато си тръгваха, че внука ми е значително по-добре. Има подобрение в координацията. И най-важното беше, че едното оче, което беше с атрофия – той започна да вижда малко с него. Много се радвахме всички. Въобще в поведението на детето настъпи коренна промяна. Дъщеря ми се оплакваше, че непрекъснато й се спи след сеансите. Тя беше преуморена от работа, тръгна си абсолютно заредена с енергия. Много е добре. Зет ми не вярваше на тези неща в началото, но и той почувства разликата – успокои се, а имаше един тремор в ръцете. Даже от там се обади и съвсем добре се чувства и тремора е изчезнал. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009