НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно главоболие бучка сън здравословни проблеми кръст опорно-двигателен апарат депресия бъбреци артроза успокоение дископатия сърце кръвно
 
Размер на шрифта: - +

"Внука ми порасна с 4см"

 
Свързани проблеми: дископатия
 
В кабинета ме доведе това, че вярвам и чувствам, че тази наука ще ми помогне. Дъщеря ми дойде и чрез нея индиректно внука ми порасна с 4см. Това не е измислица, той лично дойде да ми каже. Аз имам и много заболявания. Имам 4-то ниво на СЕС. Аз съм идвала веднъж и след това индиректно чрез дъщеря ми петното започна да намалява, а освен това и нервите ми се успокоиха. Имах и друг проблем – не можех да ходя защото страдах от някаква силна дископатия. Сега вече си ходя и съм добре. Е, не мога да кажа, че изцяло съм добре, но поне мога да ходя. Много съм доволна и затова ще идваме докато се изчистим от петното. Егологията не само, че има бъдеще – то е близко бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009