НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие здравословни проблеми дископатия успокоение сърце бучка сън депресия кръст кръвно артроза опорно-двигателен апарат високо кръвно бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Постепенно този отток почти изчезна”

 
 
В кабинета ме доведе, това че гледах предаването. Имах доста проблеми. В къщи на децата също видях червеното петно и от там реших да потърся помощта на г-н Захариев. От дясната страна бях подута на лицето и към ухото. Ходих на зъболекар, на лекар, вадих зъб, ходих из болници, снимки, синуси снимах и нищо. А като започнах да посещавам всяка седмица кабинета редовно, постепенно този отток почти изчезна. Имах и една много силна болка отзад на врата и в главата. Но с посещенията тези болки утихнаха. Кръвното понамаля. Имах много силен световъртеж – като легнех на възглавницата не можех да се обръщам, всичко ми се въртеше. Това също намаля, не е изчезнало напълно, но доста намаля. Дъщерята имаше проблем – крака я болеше високо в ябълката – това изчезна. Сина се оплакваше от стомаха, може би на нервна почва е било, но това вече изчезна. Ефектите са налице.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009