НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръст главоболие сън опорно-двигателен апарат бучка здравословни проблеми артроза кръвно депресия сърце успокоение бъбреци високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

”Резултатът, че е хубав”

 
Свързани проблеми: видимата негативност
 
Колко проблеми имах, заболявания отзвучаха. С много силни болки бях на плешката и отзвучаха. Имах един проблем, миналия път споделих с г-н Захариев като идвах и той ми каза да отида на лекар и какво да направя – направих го и току що научих резултата, че е хубав. И продължавам да идвам. Другото което искам да кажа, един ден след като сина се изкъпа с неутрализатора, който бях взела от тук. Вземам дрехите да ги пера, и гледам на хавлията на три места като асвалт, чудих се от какво е, гледах да има нещо да се е изцапало, но няма от какво. Сложих прах върху петното, потърка, но беше упорито, повторих прахта и се изпра. Изпрах дрехите, прибрта се сина и го питам ама какво е това, да не е изцапано от грес нещо, но той казва не, бил се изкъпал сутринта със шампоана и се избъррсал с хавлията. И аз си мисля, ама точно това гледнах на предишната вечер в предаването на г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009