НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно здравословни проблеми кръст сърце опорно-двигателен апарат сън артроза бучка депресия успокоение бъбреци кръвно главоболие дископатия
 
Размер на шрифта: - +

"Толкова съм щастлив, че просто нямам думи”

 
Свързани проблеми: бучка главоболие безсъние
 
Казвам се Атанас Зидаров от гр. Пловдив. Посещавам кабинета за пети път. Три пъти съм правил тестове. Имах отзад от лявата страна една буца колкото орех, която изчезна. Плаваща беше. Ходих в онкологията някакво бяло да ми го изгорят и една пъпка и ми казаха, че е някакво раково образование. Четох списанието и забелязах че е изчезнало. Сигурен съм в това нещо. На 70 години съм, не бих лъгал. Беше ме страх да идвам, но реших да дойда на директен контакт. Имах главоболие и безсъние и изчезнаха.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009