НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст дископатия депресия опорно-двигателен апарат бъбреци високо кръвно главоболие артроза успокоение сън бучка сърце кръвно здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

”Имах сериозни болки и вземах лекарства”

 
Свързани проблеми: коксартроза индиректна помощ
 
Казвам се Христо Косев от Казанлък. Сестра ми е идвала два пъти, а аз съм получавал индиректна помощ чрез нея. Сега идвам за втори път и на този етап се чувствам много добре. Болките в областта на ябълката ми изчезнаха. Проблемът беше начална фаза на коксартроза – доказано медицински със снимка. Всичко е доказано. Имах сериозни болки и вземах лекарства за успокояване на болките. Много трудно ми беше придвижването. Въобще не можех да спя от болки. От посещенията на сестра ми почувствах облекчение и подобрение – болката намаля. И след 3-4 мои посещения болката отзвуча. Вече усещам някаква стабилност там. И реших да се изпробвам на туризъм – да изкача връх, една местност в Стара планина – високо е колкото връх Бузлуджа. По време на ходенето не почувствах никакво затруднение. Изкачих се на върха, починахме си там и след това имахме по-дълъг преход, заобиколихме и минахме през друг връх и слязохме във Фемина – успешно се прибрах. Нямах никакви болки по време на изкачването, като се прибрах не усещах никакви болки също. Сега е една седмица след екскурзията и въпреки, че аз съм си натоварил толкова опородвигателния апарат нямам никакви болки. не съм вземал обезболяващи лекарства – спрял съм ги. Аз съм един напълно нормален човек. Почувствах една стабилност. На тези, които за първи път чуват искам да кажа, че няма никаква манипулация, това е напълно естествено. Всичко си е нормално. Няма шарлатанство. Не сме се уговаряли какво да говоря. На хората, които са с рода на моето заболяване казвам да вярват в Егологията и препоръчвам на всеки, които има такъв проблем да посети кабинета на г-н Захариев. На 60 години съм. Егологията има голямо бъдеще и дано да сте жив и здрав г-н Захариев да помагате на хората. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009