НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст бучка главоболие артроза бъбреци сън кръвно здравословни проблеми дископатия високо кръвно сърце успокоение депресия опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Вече се чувствам жизнен”

 
Свързани проблеми: главоболие
 
Аз съм Георги Йотовски от гр. Пловдив. В кабинета ме доведоха главоболие и болки. Главоболието беше първо и после от телевизията разбрах, че от белега, за който г-н Захариев говори идва цялата беля, която ме бутна на легло. Преди да разбера за белега боледувах, без да се усетя от къде следва. Докторите казваха главоболие – не може да се помогне. И след като разбрах за кабинета ето вече идвам 1 година и три дни – аз станах това, което бях преди 10-15 години. Главоболието изчезна още на първия месец – това беше първото, което почувствах и още някои неща които също изчезват. Най-важното стабилността ми се възвръща в организма във всички аспекти. Това е забележително, което усещам и мога да покажа, вече се чувствам жизнен, както съм си бил преди. Аз съм дърводелец по професия. Спори ми работата, чувствам се жизнен, без измъчващото главоболие, което ми създаваше условия да не работя. Това беше главното. В момента работя с желание. На тези, които сега за първи път чуват искам да кажа, че не сме имали уговорка, какво да говоря. Аз разказвам пред хората за това. И който има желание му казвам – Аз не съм човекът, който може да ти махне главоболието и така нататък, обаче посещавайки кабинета аз почувствах това, това, това….и хората имат интерес, много от тях идват. Ефектът е много голям. Гледайте предаванията по телевизията и осъзнайте, че пътят е един за премахването на тези петна. Много се радвам. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009