НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение депресия опорно-двигателен апарат дископатия кръвно главоболие артроза високо кръвно бъбреци сън сърце кръст здравословни проблеми бучка
 
Размер на шрифта: - +

“На краката ми олекна, болките ги няма”

 
Свързани проблеми: болки в коленете
 
Казвам се Донка Кирова от гр. Ловеч. Идвам за втори път. Гледам предаванията редовно. Първия път дойдох на 1 септември, след като се бях запознала предварително с материята. След идването ми в кабинета се прибрах в село Гложене, Ловешко. След прибирането ни бяхме много изморени, но не почувствах нищо. Заспах. Прочетох вечерта книгата. Сложих си ръката върху ръката на г-н Захариев и се събуждам след 12 часа през нощта. Имах проблеми с коленете – болки. Ползвах асансьор – не можех да се качвам по стълбите. Като се качвам се държа за парапета, не мога без да се държа да се кача. Години наред в лявата страна имам болки в сърцето, не мога да спя. За краката ми олекна, болките ги няма. През нощта още. Друг път като си движа краката – чувствам болки в ставите и се събуждам и виждам, че са ми олекнали краката. В същото време имам проблеми със сърцето. На лявата си страна години наред аз не мога да спя. Щом се обърна на нея веднага чувам сърцето в ушите си и една болка. Остра болка. Ходила съм на кардиолог, взимам лекарства. И това беше през нощта. Толкова се развълнувах, че се разплаках. Краката нито пукат и си ги движа. На другия ден на светло – аз съм с вградени изкуствени лещи и имах едно перде – те са някакви тъмни сенки, които се движеха пред очите ми, някакви петънца. Лекарската диагноза е, че това е от стъкловидното тяло на окото. На другия ден по същия начин гледам така и си виждам спокойно, нямаше ги тези петънца и тези движения. Вземам вестника и чета спокойно – друг път като вземех вестника и ми се замъгляваше пред очите. Просто не знам какво се случи. Това е чудо, защото само след един контакт. Теста, който го горих – малко по-трудно изгоря от дясната страна, където е самия тест и пепелта беше светла. Идвам за втори път. Имам деца в чужбина. Взела съм им тестове и ако отида ще взема всички материали, защото сина ми има проблеми. На тези, които за първи път чуват за Егологията мога да кажа и да се закълна, че това е самата истина и аз съм много благодарна на г-н Захариев и за това, че съществува кабинет “Егология” и тази наука. Нямам думи с които да се отблагодаря. Егологията има бъдеще и всеки би трябвало да повярва и ако има Синдрома да посети кабинета на г-н Захариев. Благодаря Ви много.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009