НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци артроза здравословни проблеми дископатия сърце сън кръст главоболие депресия успокоение опорно-двигателен апарат кръвно високо кръвно бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Подобриха се отношенията в семейството”

 
Свързани проблеми: успокоение заекване
 
Казвам се Мими Тодорова от гр. Перник. Идвам за осми път в кабинета на г-н Захариев и съм много доволна. Имам проблеми – решават ми се проблемите. С децата си имах проблеми със здравословното състояние. С говора на детето ми – заекваше от преди няколко години – сега се чувства добре. Заекването беше на психологична основа – ухапване от куче. Сега детето си е много добре и съм много доволна. Подобриха се отношенията в семейното ми положение. Вече са стабилни стойностите. Работя – продавачка съм. И там се отрази – много ми е спокойно, спокойно работя и нямам проблеми за момента. На тези, които за първи път четат бих им казала да вземат да прочетат, да се запознаят с Егологията. Егологията има бъдеще. Аз съм тествана – от I-во ниво съм. Това, което прави г-н Захариев е много полезно на обществото и има голямо бъдеще. Всеки трябва да знае, че може да дойде и да разчита. Нека да пробва, да провери как стоят нещата. Аз съм много доволна. Пожелавам на всички, които имат нужда просто да дойдат и да се убедят в това. Разбира се първо да се проверят за характерния белег, което е най-важното иначе просто няма смисъл.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009