НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение бучка главоболие здравословни проблеми кръвно високо кръвно депресия дископатия сърце сън опорно-двигателен апарат артроза кръст бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Не вярвах, че ще се оправя”

 
Свързани проблеми: бъбречни кризи фациалис
 
Казвам се Цветана Ангелова от с. Глождене, Врачанско. Две нощи не можах да спя, получавах бъбречни кризи. Доближавах границите на кръвното. Ходила съм при много доктори. Бяха ми дали едно лекарство за стимулиране работата на бъбреците. Беше ми почерняла кожата, по врата имах израстъци. Втората нощ едва издържах. Беше 2 часа през нощта и казах на съпруга ми. Той каза да ходим пак по доктори, но къде не знам. Казах му за какво да ходим, нали ми е дал лекарства. Тогава му казах, че тръгвам за София при г-н Захариев. За г-н Захариев съм чула преди 10 години от сестра ми и реших, че ще тръгна да го търся. Без да знам адреса, без да знам нищо, едвам се движех, как стигнах до кабинета на г-н Захариев и аз не знам, но дойдох. Първия път като дойдох, не почувствах нищо, но си казах, че ще продължа да идвам. След третото ми посещение на кабинет “Егология” ми изчезнаха израстъците, кожата ми изсветля. Кризите ми намаляха. След седмия път – много интересно беше, защото имах разреждане на костите – всички кости ме боляха. И след седмия път като се прибрах и си легнах, започна една болка, ама страхотна болка, която се местеше и лазеше и стигна до глезена. Като стигна до глезена краката ми започнаха да треперят и да ме сърбят. На другия ден аз можех да ходя, да се навеждам и с ръце да стигам до пода. Това много радостно го изживях. Всички много се вълнуваме. И всички около мен започнаха да вярват. След 12 път получих страхотни болки в дясната страна, където съм получавала два пъти фациалис и стягане на десния крак и дясната ръка и периферната нервна система ми беше засегната също. Страхотни болки, даже ходих на зъболекар, защото ме болеше като открит нерв на зъб, зъбите здрави, а венците розови – всичко е здраво, не откриха нищо. Това продължи една седмица непрекъснато. Дойдох при г-н Захариев и вярвайте ми – отболя ме. Една седмица като започнах да ползвам теста, пак започна да ме боли. Сега устните съвсем ми се изправиха, само на окото имам малко, аз си го забелязвам, но всички ми казват, че нищо не се забелязва вече. Това се получи когато родих сина си, той беше на 22 дни, а сега е на 30 години. Не вярвах, че ще се оправя. Имам кистозни вътрешности, но и те се изчистват. Много Ви благодаря г-н Захариев. Който не вярва да дойде да види, да пробва. Много Ви благодаря, да сте жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009