НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст сърце високо кръвно главоболие сън здравословни проблеми артроза дископатия опорно-двигателен апарат кръвно успокоение бъбреци бучка депресия
 
Размер на шрифта: - +

"Болките ми изчезнаха”

 
Свързани проблеми: камъни в бъбреците киста
 
Казвам се Мария от гр. Самоков и идвам в кабинета на г-н Захариев за 2 път. Имах камъни в бъбреците. Разбиваха ми ги. Установиха, че имам и киста. Въпреки всичко което правех много ме болеше, от всякаква храна ме болеше. Винаги ме болеше. Откакто започнах да посещавам кабинета на г-н Захариев си ям всичко, без люто и не ме боли вече. В къщи се радват много. Преди просто не знаех какво да ям. Щом се преуморя и болките започваха. Винаги имах болки. Сега вече се чувствам напълно здрава. Който има проблеми да се провери за характерния белег и да дойде обезателно. Аз се тестувах, от I-во ниво съм. Проблемите ми бяха много, но за сега се чувствам спокойна.който се опитва да ме нарани не успява. И болките ми изчезнаха – само като хапна люто ме заболява. Благодаря много г-н Захариев. Егологията има голямо бъдеще. За мен тя е много полезна и има много голямо бъдеще за здравето на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009