НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение дископатия опорно-двигателен апарат кръвно сън артроза главоболие високо кръвно здравословни проблеми кръст бъбреци депресия бучка сърце
 
Размер на шрифта: - +

“С всеки месец се чувствам все по-добре”

 
Свързани проблеми: болки в колене и рамене
 
Казвам се Милена Иванова Конева от гр. Стара Загора. В кабинета ме доведе нуждата и това, че имах характерния белег на Синдрома на емоционалния срив. Още след първото предаване, видяхме петното, тествахме се и се запознахме с материята. Следим всички предавания, не сме пропускали до сега. Идвам за 6 път. Чувстваме се много добре. Има положителен резултат, който се изразява в това, че болките в коленете и раменете ми изчезнаха. Биха ми инжекции тогава и лекаря ми каза, че това е временно и след време болките пак ще се появят и те наистина пак се появиха. След третото ми посещение на кабинет “Егология” почувствах лекота и болките изчезнаха. Аз вече си вдигам ръцете. Какво мога да кажа, вярвайте, посещавайте кабинета, така ще се почувствате по-добре, по-уютно и по-спокойни. Запознаването с материята е много важно. Човек трябва да е наясно какво става тук за да идва. С всеки месец се чувствам все по-добре. Посещавам кабинета всеки месец по веднъж и се чувствам много по-добре. В края на месеца аз чувствам нужда, че трябва да дойда и си посещавам кабинета. Дори и да изчезне белега аз ще продължа да идвам. Егологията има бъдеще. Дано хората да разберат Егологията за да могат да бъдат по-добре, за да няма такива ненавист, омраза и завист… Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009