НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка високо кръвно бъбреци сън успокоение депресия опорно-двигателен апарат главоболие сърце кръст артроза дископатия здравословни проблеми кръвно
 
Размер на шрифта: - +

"Без оперативна намеса тези бучки се оправиха”

 
Свързани проблеми: бучка
 
Казвам се Иванка и съм от гр. Кнежа. Идвам при г-н Захариев за осми път вече. Тук под коляното на сгъвката имах нещо като бучка, която ме притесняваше дълго време. Ходих на хирург, който каза, че трябва да се среже за да мине. Също така имах и една бучка на ръката – и нея я няма сега. Без оперативна намеса тези бучки се оправиха. Приятели от Кнежа ме доведоха за първи път в кабинета. Мъжът ми беше гледал предавания на г-н Захариев по телевизията, но на мен за кабинета ми казаха хора на които е помогнал. Първо дойде мъжът ми, защото аз не бях добре с краката, не можех да ходя въобще, много трудно се движех. Той прехвърляше индиректно ресурс към мен. Два пъти е посещавал кабинета. Г-н Захариев му беше казал, като се почувствам добре, тогава да дойда. Още тогава, когато той е бил в кабинета аз почувствах облекчение. Започнах да идвам. Това, което беше тук на сгънката премина. Сега си сгъвам крака без проблем. Въобще всичко, това което беше вече изчезна. Под сгънката няма нищо. Това не е внушение – как ще си внушавам, като го чувствам и се движа нормално вече. Които хора са ме виждали, как се движех преди, просто се чудят какво е станало с мен. Няма година от както посещавам кабинета и съм много доволна. Който тепърва се запознава с материята и който има проблеми, аз ви казвам да дойдат при г-н Захариев, защото има помощ и тук се получава. Това, което г-н Захариев прави има голямо бъдеще. Аз доведох и моят внук, който беше със синузит – сега се чувства много добре, а и няма никакво главоболие. Той сега е при майка си и баща си в Италия и ми се обажда, аз го питам как е, а той ми казва “супер съм бабо!”. Пожелавам Ви много здраве и все така да помагате на хората. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009