НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение кръст главоболие бучка високо кръвно здравословни проблеми бъбреци сърце дископатия артроза кръвно опорно-двигателен апарат сън депресия
 
Размер на шрифта: - +

"Болката я няма”

Казвам се Ангелина Кръстева. Преди две години и половина имах болки – оказа се дискова херния. Миналата година дойдох при г-н Захариев, а преди това направих екстензия в Медицинска академия (изтегляне на тялото на специално легло с цел да се освободи нерва, който е затиснат между дисковете). Беше ми приложено и медикаментозно лечение, физиотерапия и всичко това не даде никакъв ефект. Даже след една от терапиите, която беше с магнитно поле – аз се почувствах много по-зле и тогава дойдох при г-н Захариев. Имах и други здравословни проблеми – тогава бях с много ниски стойности на хемоглобина – една железодифицитна анемия и обща отпадналост. Това е за миналата година през месец февруари. В началото посещавах кабинета всяка седмица. Бях много зле, но се почувствах по-добре. Не че ми се вдигнаха стойностите на хемоглобина, защото това е много трудно, но аз се чувствах много добре емоционално и физически, а след това изчезна и болката и започнах да ставам и да се движа – направо невероятно. Възстанових се преди една година от дисковата херния и от тогава си има стабилен ефект. Много добре ми се отразиха посещенията в кабинет “Егология”. В началото идвах всяка седмица, след това започнах да идвам два пъти в месеца и после един път в месеца. Сега имам проблем и реших, че пак трябва да идвам. Болката я няма. На тези, които за първи път чуват бих казала да се доверят. Няма болка и се чувстваш добре, става ти леко и се чувстваш спокойно. Мисля, че и колегите ми около мен усещат спокойствие. Аз съм здравен работник – медицински лаборант, работя в Центъра по хигиена. Егологията има бъдеще. Не мога да разбера как, но аз се чувствам много добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009