НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сърце високо кръвно бучка артроза главоболие бъбреци кръвно кръст здравословни проблеми депресия опорно-двигателен апарат дископатия сън
 
Размер на шрифта: - +

“Личния лекар на проверки и той е много учуден от положителния резултат”

Казвам се Радка Московска от гр. Тетевен. В кабинета ме доведе една моя приятелка. Аз нямах кабелна телевизия и тя ми каза за г-н Захариев и аз веднага започнах да идвам. На 18 февруари дойдох за първи път. Сега вече съм за седми път тук. Имах високо кръвно – сега ми е спаднало от 2-3 месеца и е 80 на 140. Това е проверено, ходя на лекар. Също имам два камъка в жлъчката (единия е 2 см, другия е 19 мм.) – ходя при личния лекар на проверки и той е много учуден от положителния резултат и много се радва. След първото ми посещение на кабинет “Егология” отидох на лекар, направиха ми ехограф и се видя, че камъка е спаднал с 4 мм. Миналия месец ходих пак на лекар и ми беше спаднал с още 5 мм. Другият камък си е все още 2 см. На крака имах големи липоми и по целия гръб също – сега изчезнаха, няма ги! Имах и на пръстите, сега са почти изчезнали и там. Подвижността на пръстите ми се възстановява. Вече ги движа нормално. Имам пареза на левия крак и не можех да се движа много, не можех да стъпвам на петата си – сега започнах да стъпвам на петата си. чувствам и олекотение, отслабнах с 9 кг. Аз съм на 65г. не лъжа. На всеки в Тетевен го казвам. Който иска да ми вярва, но аз го чувствам върху себе си. който не посещава кабинета не знае какво е. Трябва да посети кабинета за да разбере и види, че има помощ. Егологията има бъдеще. За седем месеца на мен ми се помогна на толкова много неща, това значи, че има помощ. Моите роднини също много се радват. Аз съм по-жизнена. Благодаря Ви много г-н Захариев за всичко, за добротата с която ни посрещате. Желая Ви всичко най-хубаво г-н Захариев и все така да ни помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009