НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия опорно-двигателен апарат бучка дископатия бъбреци здравословни проблеми кръст кръвно успокоение главоболие сърце артроза високо кръвно сън
 
Размер на шрифта: - +

“Страдах от страшно главоболие”

 
Свързани проблеми: главоболие порастване
 
Казвам се Блага Станимирова от София, кв. Надежда. В кабинета съм за шести път и мога да кажа, че се чувствам много добре. За кабинета разбрах от телевизия “Демо”. Г-н Захариев се показваше, много хора се обаждаха по телефона по време на предаването и казваха своите мнения и впечатления. Аз бях в много тежко състояние – страдах от страшно главоболие. Къде ли не ходих за да се лекувам, но лечение нямаше. Вече се бях отказала, бях напълно помрачена и посивяла, до момента в който разбрах за г-н Захариев. Наистина беше малко трудно да го открия, звънях на няколко телефона и на телевизия “Демо”. Тази материя много ме впечатли и си зададох въпроса: “Какъв вид лечение е това?”. Гледах много видео материали, гледах и Бай Драго от Люлин, той нали си дава телефонния номер в видео материала и аз веднага го запомних – обадих му се и човекът беше много учтив и ми даде телефона за контакти. Недоброжелателите явно не са боледували, не знаят какво е болка, страдание и мъка. Другото е, че искат да провокират. Според мен това са болни хора, които се чудят какво да измислят за да пречат на другите. Това е много отдавнашно мое заболяване, от детството ми от 11 годишна възраст – още тогава започнах да страдам от тежко главоболие. Гушката започна да ме свива и така години наред не обръщах внимание, но ето че се стигна до много тежко положение. Много лекари съм обиколила, но диагноза не се намери – вече се бях отчаяла. Г-н Захариев е моят спасител, казвам го честно, нямам думи да изразя, това, което почувствах. Вече се чувствам стабилна, няма го този страх, няма го това подтискане. Аз се бях отчаяла, бях помрачена, посивяла – беше нещо страшно. Този метод, тази “Егология” е нещо висше, за мен е нещо много, просто едно вълшебство. Много Ви благодаря за тази наука. Казвам ви просто бях загинала, аз просто не можех да ходя – ставите ме боляха, краката, глезените – тук в кабинета на г-н Захариев се възстанових изцяло. Сега очаквам с нетърпение да започна някъде работа. Много Ви благодаря г-н Захариев. С Бай Драго се чуваме почти всеки ден. Това тук го няма никъде, тук няма плащане – книгите, списанията – всичко е на минимална цена – това го няма никъде. Аз не виждам къде и кой ще ме приеме да ме лекува и то с гаранции. Честно ви казвам аз съм много доволна. Това ми е много дългогодишно заболяване – за 6 месеца г-н Захариев ми помогна невероятно много. Благодаря Ви от сърце и жив и здрав бъдете. Внука ми дойде с мен и той също имаше голямо главоболие почти всеки ден – сега отзвуча. Той порасна с 4 см. и се надявам още малко да порасне. Много благодаря – жив и здрав бъдете г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009