НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце главоболие бучка кръст високо кръвно сън дископатия здравословни проблеми бъбреци артроза депресия опорно-двигателен апарат успокоение кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Не мога да си го обясня, но се радвам на резултати”

 
Свързани проблеми: бучка
 
Казвам се Лиляна Димитрова Василева и съм от с. Сестрино. Ние от скоро имаме програма “Демо”, но след като гледах предаването си поръчах материалите по пощата и като се тестувах видях, че имам червено петно на врата си. Когато гледах предаването по телевизията, чух г-н Захариев да казва, че може да се поставят ръцете на болното място – аз си я поставих на врата, защото там имах буца, колкото орех голяма – сега я няма. Това беше още преди да посетя кабинета на г-н Захариев. Поставих си ръката на врата и още на следващия ден усетих като пипнах, че е намаляла. Консултирала съм се с лекар, казаха че е мастно натрупване. След това посетих кабинета на г-н Захариев, после пак си поставях ръката по време на предаванията и постепенно бучката изчезна. Това стана за около 2 месеца (8 предавания). Това е истина, на 57г. съм. Доволна съм и затова посещавам кабинета. Не мога да си го обясня, но се радвам на резултати. Първо внимателно трябва да гледат предаванията, да не бързат да задават въпроси – аз виждам по време на предаването как много хора се обаждат, които без да са запознати с материята задават въпроси. Първо да се запознаят, после да си поръчат помощните материали и след това да посетят кабинета – разбира се ако имат характерния белег и имат нужда от помощ. Егологията има голямо бъдеще. Казвам го с чиста съвест. Всичко хубаво Ви желая г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009