НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение главоболие здравословни проблеми бъбреци сън сърце кръвно бучка депресия опорно-двигателен апарат кръст артроза високо кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Имах много сериозни здравословни проблеми”

Казвам се Кристинка Казакова от гр. Бургас. В кабинета ме доведоха здравословни проблеми и от личен план. Просто нямам думи с които да опиша. Само след два контакта забравих за хапчетата за глава, забравих за всичко. Имах много сериозни здравословни проблеми – онкологични. През месец правех кръвни картини. Идеални са. С 4.5 диоптри очила беше. Ноември-декември месец когато дойдох за първи път ги свали на 2.5 диоптри, под лекарско предписание и сега е вече без очила. • Да, добре виждам без очила – лекарката каза, че това е голямо постижение. Много голямо бъдеще има това нещо, защото гледам с мен какво става, какви постижения има. А и хората, които са го разбрали и са тук. Много е важно да се разбере. Скептиците – трябва първо да се запознаят, просто е елементарно – да прочетат, да разберат и да преценят! Много е лесно да разбереш, стига да искаш. Няма нищо по-истинско от това, което г-н Захариев прави. Голямата ми дъщеря имаше проблеми също – болки в гърба. Погледнато реално другаде не сме ходили, ефектът е чисто от кабинет “Егология”. Казвам го с чиста съвест, болна жена съм, няма да застана и да лъжа. Благодаря Ви г-н Захариев, жив и здрав да сте!
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009