НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сърце депресия бъбреци дископатия кръвно сън бучка артроза главоболие високо кръвно опорно-двигателен апарат кръст здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

"Не пия вече хапчета”

 
Свързани проблеми: безсъние
 
Казвам се Златка Колева от с. Рудник, Бургас. Идвам вече за четвърти път. Страдах от безсъние – пиех лекарства и не можех по цели нощи да спя. Откакто посещавам кабинета на г-н Захариев се чувствам много добре – вече спя. Не пия вече хапчета. Още в 9ч. заспивам пред телевизора. Чувствам се много добре и продължавам да посещавам кабинета. И давам упътване на всеки, който желае да идва. Доста време ме притесняваше безсънието, страдах много и всяка вечер пиех хапчета, но не ми действаха. Благодарение на г-н Захариев сега се чувствам добре. Това е резултат от посещенията ми на кабинета. Казвам – който вярва да дойде при г-н Захариев – ще остане доволен. Аз съм много доволна и ще продължавам да идвам. Който тръгне по този път ще бъде доволен.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009