НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно бучка сън здравословни проблеми сърце главоболие кръст бъбреци депресия опорно-двигателен апарат успокоение дископатия артроза високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Бях доста закъсал”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Георги Иванов и идвам за седми път. Доведе ме това, че гледах предаването на г-н Захариев по телевизията. Още от начало си имам доста проблеми, съпругата ми също. Гледахме предаванията и видяхме, че се помага. Казах на съпругата ми че тук ни очаква помощ от този човек и трябва да го посетим. Аз бях доста закъсал, в смисъл, че не можех да се храня, бях се изнервил, не можех да спя. На третия контакт, които направих – всичко това изчезна от мен. Започнах да се храня и живея спокойно, дори и околните го забелязаха и ми казваха: “Ти се промени!”. Жена ми и тя също се промени. Ползваше някакви капки за успокоение за съня, но каза че ги е оставила – оправи се. Сега идвам с цел да контактувам с г-н Захариев, че намирам добрината. Има много хора поразени от СЕС. Аз контактувам с много хора и им обяснявам за тази наука. Тези, които са с добра душа го разбират, тези, които са скептици няма да го разберат. Трудно е, борбата при тях е много трудна. Трябва да се борим, защото целта на живота е борба. Аз съм се нагласил, че ще помагам винаги на хората. Гледайте по-внимателно предаването, следете го с душа и сърце ако искате да разберете как стоят нещата и да се отдадете на това нещо с пълното си подсъзнание, с Егото, както г-н Захариев казва. Иначе няма смисъл, няма да отворят тази вратичка за да влезе всичко вътре и да изгони СЕС. Най-важното е Синдромът да се премахне. Има го и хората да не забравят, че съществува. Жив и здрав да сте г-н Захариев и с Вашите контакти да ни помагате и на всички останали пожелавам това нещо.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009