НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст артроза сърце главоболие успокоение високо кръвно опорно-двигателен апарат кръвно бъбреци здравословни проблеми бучка сън дископатия
 
Размер на шрифта: - +

„Да извърви своя път към помощта”.

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Петя Вълова от гр. Тетевен. Вече една година посещавам кабинета на г-н Захариев. Имах притеснения, които бяха свързани с моите емоционалните ми чувства. Става въпрос за един страх необоснован, от нереализирана опасност. След като започнах да идвам при г-н Захариев, този страх започна постепенно да отшумява. Вече се чувствам по-добре и това е причината да посещавам редовно кабинета. Аз съм доволна от обслужването от вниманието, което се обръща, всичко е на необходимото ниво. Каня всички, които имат някакъв проблем, да заповядат – ще видят как ще се почувстват по-добре. Всеки преди да дойде трябва да бъде добре информиран за това, което се прави тук. Важността на знанията са наистина наистина много важни и не може да се идва без да си подготвен. Всеки трябва да знае защо идва и как, какъв е начинът да извърви своя път към помощта. Аз мисля, че Егологията е наука, която има голямо бъдеще и нека всеки да отвори сърцето си, душата си – да провери себе си и да заповяда тук да се убеди сам с очите си. Ако има характерният белег на СЕС разбира се. Всичко хубаво Ви желая.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009