НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце депресия успокоение кръст артроза високо кръвно дископатия опорно-двигателен апарат бъбреци здравословни проблеми бучка главоболие кръвно сън
 
Размер на шрифта: - +

„Почти не усетих как изчезнаха”

 
Свързани проблеми: болки в кръста
 
Казвам се Николина Ганчева от гр. Пловдив. Идвам за шести път. Миналият път като дойдох много ме болеше кръста и бях много неспокойна и докато се върнем до града аз станах по-свежа и по-спокойна. Заболя ме повече кръста, но това трая 2-3 дни и после почти не усетих как изчезнаха болките и бях много радостна на всички се похвалих на близки на приятели. Много съм благодарна на г-н Захариев и му пожелавам дълъг живот и здраве да помага на всички хора. Аз съм пенсионерка – била съм детска учителка в детска гадина 37 години. В момента продавам цветя. Запозната съм с Егологията – тя е доста перспективна наука. От изказванията по телевизията и тук като контактувам с други хора разбирам, че всички имат подобрения и са доволни. Ние идваме заедно със синът ми и на него много му се успокои нервната система, а беше сприхав и неспокоен. Спокойствието се пренесе и в дома ми, съпругът ми и той го усети стана по-внимателен, не избухва, съществува баланс на стойностите. Използваме неутрализаторите и шампоаните. Егологията определено има бъдеще и е полезна на обществото. Подобрява се жизнеността на хората и отшумяват заболяванията.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009