НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия високо кръвно дископатия успокоение главоболие сън опорно-двигателен апарат бъбреци здравословни проблеми сърце артроза кръст бучка кръвно
 
Размер на шрифта: - +

„Потвърдено е и много сме щастливи”

 
Свързани проблеми: левкимия – ремиссия
 
Аз се казвам Мариета Хастарева. Посещавам кабинета на г-н Захариев за втори път. От два месеца познавам Егологията от два месеца и мисля, че съм на грамотно ниво. Материалите дават добро просветление и едно добро запознанство с материята “Егология”. За първи път аз дойдох с мои близки – става въпрос за един юноша (Мирчо 17 годишен), който беше с рецидив от левкимия. Сега в момента е в ремисия – задължително е, потвърдено е и много сме щастливи. Аз бих казала, че това е един процес на себепознание, в който много помага Егологията – за да намери човек собствената си хармония. Аз така разбирам механизма на саморегулацията – намиренето на тази хармония в астрален, духовен и здравен смисъл. Определено смятам, че Егологията има бъдеще. Смятам, че процесът е двустранен – той зависи не само от г-н Захариев, но и от нас самите. Трябва да положим усилия да се съсредоточим.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009