НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън бъбреци дископатия здравословни проблеми кръст артроза кръвно депресия главоболие успокоение опорно-двигателен апарат сърце високо кръвно бучка
 
Размер на шрифта: - +

„Има много скептици – това е жалко”.

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Мария Асенова от гр. София. От март месец посещавам кабинета. Разбрах за предаването случайно. Взех си помощните средства и материали. Уверих се, че това което прави г-н Захариев е истинско и реших да дойда. Общо взето аз имам доста хронични заболявания. Наясно съм, че трудно се възстановявам, но имам значително подобрение с дископатия със сътресение на сертикалния канал на гръбначния стълб и ошипяване, което много ме мъчи. Определено имам облекчение. Болките си не прекъсват – вземам понякога и лекарства, но ги избягвам разбира се. Когато се чувствам добре не взимам лекарства , но без обезболяващо не може, когато съм по-натоварена и нямам възможност да почивам, но общо състоянието ми е тонизирано. Започнаха да ми падат и бенките. Тези, които искат да посетят кабинета на г-н Захариев трябва много внимателно да слушат и поне два пъти да гледат предаването на г-н Захариев и да вникнат в нещата. А не когато се обаждат по телефона (аз не мога да се свържа по време на предаване – много ми е трудно). Просто трябва да се внимава, да се слуша, а не да се губи телевизионното време с глупави въпроси. Нека се опитат да разберат – обясненията са много ясни. И когато се снабди с материалите, след като прочете да дойде. Много вярвам, че Егологията има бъдеще. Другите трябва да го повярват, но има много скептици – това е жалко. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009