НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръст здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сърце артроза бучка високо кръвно депресия главоболие сън кръвно бъбреци успокоение
 
Размер на шрифта: - +

„ Аз направо съм на върха на щастието, когато си видях крака нормален”.

 
Свързани проблеми: коксартроза
 
Казвам се Ангелинка Макавеева от гр. Пловдив. В кабинета ме доведоха болките на двустранната коксартроза, която е по-засилена в левия крак. Имах скъсяване на левия крак с 3см. на базата на артрозния процес. На 16 юни бях за първи път при г-н Захариев. След контакта през нощта към 2 часа получих силни болки. след това се обадих и ми казаха, че това е следствие контакта – и в продължение на две седмици почувствах, че кракът ми се нормализира – изравнил се с другия крак. Изправи ми се походката и кракът ми вече не е къс. Това го дължа на златните ръце на г-н Захариев, на способностите му и на силната вяра, която човек има когато посещава кабинета. Това не е измислено - това е реално. Аз направо съм на върха на щастието, когато си видях крака нормален. На всички обяснявам да се насочват към кабинета на г-н Захариев, защото е резултатно и хората, които чувстват такива болки, които аз съм ги търпяла от 1990г. сега взеха да утихват и крака ми се възстановява. Това за мен е голямо нещо. Аз съм с ортопедична обувка – сега тя не ми е нужна вече. Егологията има голямо бъдеще. Хората да се насочват и да идват при г-н Захариев. С голямо желание и със силна вяра. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009