НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми артроза главоболие сърце дископатия бучка високо кръвно бъбреци успокоение опорно-двигателен апарат депресия кръст сън кръвно
 
Размер на шрифта: - +

„Елате, проверете и тогава ще повярвате”

 
Свързани проблеми: остеопороза
 
Казвам се Радка Георгиева от гр. Перник на 42 години. За кабинета научих от престоя си в болницата – там ми казаха, че има такова предаване и да го гледам. В интерес на истината не започнах да го гледам веднага само по неверие, защото по обикаляне по болници – там разочарованието е голямо. Но след като и там не можаха да ми помогнат с приятелки решихме да посетихме кабинета. Сега идвам за втори път. Преди два дни бях на лекар и се оказа, че един от проблемите вече не съществува. Моето заболяване е тежка форма на остеопороза, но гинекологично ми откриха две доста големи кисти. При мен не подлежи и хормонално лечение, а за оперативно не смее никой нищо да каже. Сега съм за втори път – преди три дни бях на гинеколог и се оказа, че кистите ги няма. Имам и доказателства – снимки. Това, което г-н Захариев прави е много полезно на обществото. Хора вярвайте – елате, проверете и тогава ще повярвате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009